De relaties met onze dealers

Duurzaam en betrouwbaar

Wij zien onze dealers als belangrijke partners. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de prestaties van ons bedrijf, dankzij hun innovatieve kracht, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Omdat partnerschap altijd gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, streeft BLANCO naar duurzame en betrouwbare relaties met zijn dealers. Dat omvat onder andere een vroegtijdige betrokkenheid bij de ontwikkeling van projecten. Sourcing wordt internationaal uitgevoerd en we werken ook graag samen met regionale dealers op lange termijn. Veeleisende maar eerlijke criteria zijn van toepassing op onze retailhandel. We zorgen er ook voor dat onze dealers voldoen aan onze ethische normen en richtlijnen.

Dealerportaal

Login
(Toegang voor reeds geregistreerde dealers)

Registratie
(Als u dealer wilt worden, registreer u dan hier.)

Houd er rekening mee dat het dealerportaal niet kan worden gebruikt met smartphones, tablets, enz.

Het dealerportaal biedt bestaande en potentiële dealers een platform voor de communicatie met BLANCO. U kunt uw gegevens en documentatie in het portaal beheren en bewerken, direct met uw koper communiceren en informatie uitwisselen. Dit biedt BLANCO de mogelijkheid om de samenwerking met zijn dealers te versterken en ze verder te integreren in de interne processen.

Onze inkoopprincipes:

  • onze relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen.
  • Wij streven naar betrouwbare, duurzame relaties.
  • We evalueren de prestaties van onze dealers en kredietverstrekkers aan de hand van veeleisende maar eerlijke criteria.
  • We betrekken onze dealers in een vroeg stadium bij de ontwikkeling van onze producten en oplossingen. Onze inkoopmarkt is internationaal.
  • We bieden speciale kansen aan concurrerende lokale dealers.

Belangrijke documenten beschikbaar om te downloaden