Smart-mengkranen

Welkom in de toekomst van de keukenkranen!

Smart-mengkranen van BLANCO

BLANCO gaat een nieuw tijdperk in met zijn innovatieve assortiment van Smart-mengkranen. Het Smart-assortiment is gericht op zeer specifieke toepassingen in de keuken. Elk van de drie mengkranen helpt met andere woorden een ander alledaags probleem op te lossen.

Drie moderne, duurzame mengkranen die perfecte oplossingen bieden voor het dagelijks gebruik in de keuken. Drie kenmerkende individuen van uitstekende kwaliteit die een plaats in uw keuken opeisen. Slimmer dan dat wordt het niet.

Slimme uitvindingen. Een scala aan functies. Talloze toepassingen.

Pictogrammen van BLANCO Smart-mengkranen.
BLANCO EVOL-S Volume

Altijd de exacte hoeveelheid water die je nodig hebt

Perfectie houdt in dat alles juist functioneert. Zoals de EVOL-S Volume van BLANCO. Dankzij de geïntegreerde maatbekerfunctie levert de EVOL-S Volume altijd exact de hoeveelheid water die u nodig heeft, die via de draaiknop en de intuïtieve touchbediening precies kan worden ingesteld.

Meer informatie
BLANCO Filtersystemen

Een frisse slok water kan bijzonder goed smaken!

Als u echt dorst hebt, is er niets beters. En als u thee zet, uw eigen flessenwater aanvult of ijsblokjes gebruikt, wilt u zeker zijn dat uw water van hoge kwaliteit is waarop u kunt vertrouwen. Minder kalkaanslag, meer smaak: BLANCO filtersystemen maken water gewoonweg heerlijk.

Meer informatie
BLANCO SOLENTA-S Senso

Touch-free bediening: gewoon een geweldig gevoel

Iedereen kan zich de situatie inbeelden waarin men met twee volle handen in de keuken staat, of u nu ingrediënten voor een verjaardagstaart aan het mixen bent of het zondagsgebraad aan het marineren bent. En het is net op dat ogenblik dat u wat water nodig heeft. De SOLENTA-S Senso heeft juist het slimme systeem om te helpen en zet een nieuwe maatstaf met zijn innovatieve sensortechnologie en start-stopfunctie.

Meer informatie
Professionele installatie van BLANCO Smart-mengkranen.

Slimme oplossingen, professionele installatie

BLANCO biedt een eigen installatiedienst aan voor Smart-mengkranen. De mengkranen worden als onderdeel van de keukenmontage ter plaatse geïnstalleerd door gekwalificeerde BLANCO-technici, waardoor een grotere veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. U krijgt ook uitleg over de functies, de bediening en het onderhoud van de mengkranen.