Verfijnd roestvrij staal werkblad

Exclusiviteit. Gemaakt van roestvrij staal en passie.

Durinox roestvrijstalen werkbladen – gemaakt door BLANCO

Een roestvrijstalen werkblad introduceert een stijlvol accent in een moderne inrichting. Het biedt een ruimte om te werken. En het heeft ruimte nodig om zijn ding te doen. Zijn koele elegantie maakt een duidelijk statement over uw designkennis. Het is een uitdrukking van uw persoonlijkheid. Het wordt exact op maat gemaakt volgens uw aanwijzingen. Het kan worden geleverd met ronde curves of volledig rechte randen.
Elk roestvrij stalen werkblad van onze BLANCO SteelArt hightechfabriek is een uniek stuk. Elk stuk is het resultaat van ons constante streven naar perfectie. Het is gemaakt met hoogstaand vakmanschap, vele jaren ervaring met roestvrij staal en de allernieuwste technologie. Puristisch. Perfect gevormd. Exclusief.

Op maat gemaakt en uniek.

Eerst inspireren. Dan overtuigen. Met roestvrijstalen werkbladen is het een uitgemaakte zaak. Inderdaad, roestvrijstalen werkbladen zijn verplicht in professionele keukens. Dit materiaal is zo goed als perfect voor keukenwerk. Het is makkelijk schoon te maken, voedselveilig en hygiënisch.

De materiaaleigenschappen van roestvrij staal laten u veel creatieve vrijheid. Het is mogelijk om een spoelbak bijna naadloos in de door u gewenste vorm te integreren, maar ook om een uitsparing voor een functioneel kruidenbakje of een geïntegreerd achterpaneel op te nemen. Ons productieproces wordt gekenmerkt door veel aandacht voor details en de hoogste kwaliteitsnormen.

Durinox roestvrijstalen werkbladen in een puristische stijl
Durinox roestvrijstalen werkbladen in een industriële chique stijl
Durinox werkbladen die u bekoren en indruk maken

Een lust voor het oog, een zegen voor de tastzin

De drie SteelArt roestvrij stalen oppervlakken – Durinox, zijdezacht en zijdemat – zijn indrukwekkend door hun bijna onbeperkte designmogelijkheden en zorgen voor een unieke visuele en tactiele ervaring.

Roestvrij Staal Zijdeglans

Roestvrij Staal Zijdeglans

Gepolijste roestvrij stalen hoogstandjes met een geraffineerde glans. Het klassieke, tijdloze, zijdezachte oppervlak past perfect bij elke designlook. Het materiaal bestaat uit het zuiverste roestvrij staal, terwijl het zich door zijn lineair geborstelde afwerking onderscheidt van andere roestvrij stalen oppervlakken. De zeer fijne textuur van het oppervlak geeft het roestvrij staal een bijzonder zacht gevoel.

Roestvrij Staal Zijdemat

Roestvrij Staal Zijdemat

De zijdematte oppervlaklook maakt hiervan een van de meest populaire keukenmaterialen. De subtiele polijsting van het oppervlak geeft het roestvrij staal een zachte, fluweelachtige look. De speciale bewerking van het oppervlak resulteert in een matte afwerking, die optimaal kan worden gecombineerd met een grote verscheidenheid aan afzuigkappen, voorpanelen of koelkasten. Als zodanig is zijdemat een goede keuze in keukendesign.

Durinox werkbladen
play

Roestvrij Staal BLANCO Durinox

Een fluweelachtig mat oppervlak in combinatie met een hogere weerstand zorgt voor een revolutie in roestvrij staal zoals we dat kennen: het wordt opnieuw uitgevonden. Met de nieuwe oppervlakbehandeling verkrijgt BLANCO Durinox een uitzonderlijke hardheid en een buitengewoon design. Deze innovatie zet wereldwijd een nieuwe standaard, waardoor gehard roestvrij staal minder gevoelig is voor krassen en bovendien makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Met zijn egaal oppervlak biedt dit unieke materiaal een visuele oase van rust in de keuken. Het fluweelachtige oppervlak werkt ook goed in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en steen.

Meer over Durinox

Hard of zacht – verscheidene randafwerkingen

Durinox werkblad met een hoekradius van 1 mm

R1 randafwerking

De hoekradius van 1 mm is een bewijs voor de expertise van BLANCO SteelArt op het gebied van roestvrij staal.

Durinox werkblad met een hoekradius van 3 mm

R3 randafwerking

Een hoekradius van 3 mm zorgt voor een duidelijk afgebakende rand met delicate rondingen.

Durinox werkblad met een SolidEdge

SolidEdge

De SolidEdge valt op door zijn 6 mm dikke, stevig gebouwde rand.

Durinox werkblad met een design van afgeschuinde randen

Design van afgeschuinde randen

De afgeschuinde rand geeft werkbladen een opvallende look en wordt gekenmerkt door zijn elegantie.

Naadloos gekoppeld – Roestvrijstalen werkbladfuncties om uit te kiezen

Durinox werkblad met ingelaste spoelbak

Geïntegreerde spoelbakken

De foutloze look van het perfecte keukenwerkblad wordt bereikt door de integratie van onze hoogwaardige roestvrijstalen spoelbakken in het werkblad. De combinatie van spoelbak en werkblad is opmerkelijk door de naadloze uitstraling, die uitsluitend te danken is aan ons perfecte vakmanschap.

Durinox werkblad met ingelaste spoeltafel

Geïntegreerde spoeltafels

Met BLANCO heeft u de mogelijkheid om uw roestvrijstalen spoeltafels naadloos te integreren in het werkblad. De continue overgang van werkblad naar verlek en spoeltafel geeft de indruk dat alles uit één stuk is gemaakt.

Materialenmix

Stijlvolle materialenmix

Combineer een elegant roestvrijstalen werkblad met de onderhoudsvriendelijke en resistente onderbouwspoelbak BLANCO SUBLINE, gemaakt van SILGRANIT® PuraDur®. De antraciet-kleurige spoelbak wordt door SteelArt onderaan ingebouwd en vrijwel naadloos in het werkblad geïnstalleerd.

Durinox werkblad met uitsnijding voor kookplaat

Uitsnijdingen voor kookplaten

Om uw keukendroom te realiseren, bieden wij uitsnijdingen voor kookplaten aan, die ofwel als een inbouwontwerp kunnen worden geïntegreerd, ofwel van bovenaf in het werkblad kunnen worden geïnstalleerd.

Vragen over roestvrij stalen werkbladen

Is het mogelijk om de hier genoemde oplossingen in het echt te zien?

Veel van onze retailpartners voor keukens hebben zich gespecialiseerd in SteelArt designs en zijn bijzonder bekwaam op dit vlak. Hun showrooms tonen altijd keukens met op maat gemaakte SteelArt producten, die u een staaltje van de potentiële ontwerpvrijheid en een voorproefje van hun uitstekende kwaliteit geven.

Waar kan ik op maat gemaakte werkbladen kopen?

BLANCO SteelArt is alleen verkrijgbaar bij professionele speciaalzaken. SteelArt partners worden aanbevolen als uw eerste gesprekspartner voor deskundig advies, planning en installatie, en geven u graag een offerte op maat.
Onze medewerkers geven u graag de naam door van een keuken- en meubelhandelaar bij u in de buurt die als SteelArt partner geregistreerd staat. Geef ons uw woonplaats of gewenst gebied door. Contacteer ons per mail via steelart@blanco.be. We kijken ernaar uit om u te horen.

Waar moet ik op letten bij het plannen van een keuken?

SteelArt werkbladen worden individueel, met een millimeterprecisie, volgens uw persoonlijke wensen gemaakt. U kunt dus kiezen uit een scala aan ontwerpen. Zelfs met spoeltafels die in het werkblad geïntegreerd zijn, kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende formaten en ontwerpen en die naar wens combineren. Maar het is helaas niet mogelijk om de spoelbakken op maat te maken.

Als u de kookplaat wilt integreren in uw werkblad, zal uw gespecialiseerde dealer ons de nodige productinformatie bezorgen, met de afmetingen en alle andere relevante details; wij hebben de kookplaat daarvoor zelf niet nodig.

Wat is de leveringstijd voor op maat gemaakte roestvrij stalen werkbladen?

De gedetailleerde plannen worden door de gespecialiseerde dealer in nauwe samenwerking met BLANCO SteelArt opgemaakt en kunnen doorgaans op korte termijn worden uitgevoerd. SteelArt heeft doorgaans ongeveer 5 weken nodig voor de productie, te beginnen met uw bindende goedkeuring van het ontwerp.

Wie installeert de SteelArt oplossing in mijn keuken?

Een professionele installatie door de gespecialiseerde dealer of zijn samenwerkingspartner behoort doorgaans tot het leveringspakket en wordt aanbevolen door BLANCO. Normaal gesproken hoort ook de installatie van de kookplaat daarbij, indien van toepassing. Dat betekent dat u alles van één enkele bron krijgt, voor een optimaal resultaat.

Als er, tegen de verwachtingen in, iets misgaat, bent u in goede handen voor de oplossing van het probleem.

Kan een werkblad tijdens de installatie ter plekke worden aangepast?

SteelArt oplossingen worden apart geproduceerd volgens uw aanwijzingen, dus het is van vitaal belang dat alle betrokkenen het ontwerp zorgvuldig bekijken. In het algemeen raden wij correcties ter plekke af.