Innovatie

Innovatie

Wanneer producten voortdurend verder worden ontwikkeld en marktrelevante nieuwigheden op de markt worden gebracht, kan men de slaagkracht op de markt verhogen en verder uitbouwen. Die nieuwigheden moeten je overtuigen door het leven in de keuken gemakkelijker te maken. BLANCO's ontwikkelingen staan garant voor de volgende generaties en zetten na jaren nog standaarden in de markt.

Een goed voorbeeld is het AXenconcept, dat BLANCO in 2001 aan het publiek voorstelde. Voor de eerste keer maakte het AXen-concept een effeciënte voorbereiding direct aan de spoelbak mogelijk. Ook vandaag nog, staat het concept voor maximaal comfort en optimale ergonomie.

Achter elke ontwikkeling schuilt, als spoeltafelspecialist, onze jarenlange ervaring en competentie in materialen. In 2009 verrasten we onze klanten met de innovatieve SILGRANIT® Puradur®. Dit materiaal is het resultaat van jarenlange arbeid en testen om zo een optimaal vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk product te krijgen. Vandaag zijn de spoeltafels in SILGRANIT® het meest verkocht. Eens dat men de voordelen van dit materiaal ervaren heeft, wil men niets anders meer.

Vaak zijn de innovaties zichtbaar in de kleine details en zijn ze niet meteen op het eerste zicht opmerkbaar, maar ongetwijfeld dat u er de voordelen van zal ondervinden. Er is maar één bedrijf op de markt dat zo in detail treedt wat het spoelcentra betreft. Zo leveren wij al onze keukenkranen met een kleine vuilfilter voor het hoekventiel. Deze kleine, voor de klant onzichtbare, ingreep geeft de kraan een langere levensduur en voorkomt lekken.

BMK-Prijs 2010