Voor een plaats in de zon

Aantrekkelijke oplossingen voor installatie voor het venster

BLANCO PERISCOPE-S-F II

De plaats voor het raam is vaak een geliefkoosd plekje om de spoeltafel te plaatsen. U kan gezellig buiten kijken, terwijl u in de keuken werkt.

Opdat de mengkraan bij het openen en sluiten van het venster echter niet in de weg staat, biedt BLANCO een ruime keuze aan mengkranen die voor het venster kunnen worden gemonteerd. De meest uiteenlopende designs en drie verschillende systemen laten bijna niets te wensen over:

BLANCO LARESSA-F

Neerklapbaar

Neerklapbare mengkranen voor montage voor het venster kunnen in enkele seconden in de spoelbak verdwijnen. De gedempte inklapprocedure en een hoorbaar veilig vastklikken onderscheiden deze mengkraan.

BLANCO LARESSA-F is ook verkrijgbaar met bedieningshendel links.

BLANCO LINUS-S-F

Uittrekbaar

Opdat het venster snel en comfortabel geopend kan worden, zijn er ook uittrekbare modellen in het ruime BLANCO mengkranengamma beschikbaar, en dit eveneens in verschillende designs en uitvoeringen.

Het succesmodel BLANCO LINUS-S-F .

BLANCO PERISCOPE-S-F II

Induwbaar

Een elegante oplossing vormt de categorie van de induwbare mengkranen voor montage voor het venster. Met een lichte druk kan de mengkraan ingeduwd worden. De mengkraan blijft in elke positie even functioneel.

BLANCO PERISCOPE-S-F II : overtuigend op vlak van functie en design.