BLANCO LIVIA-S

Traditie treft het moderne

Keukenkraan BLANCO LIVIA-S
BLANCO LIVIA-S, mangaan

De nieuwe keukenkraan van BLANCO combineert het beste van beide werelden: modern gebruiksgemak met subtiele retro details. De klassieke en hedendaagse stijl van de BLANCO LIVIA-S - beschikbaar in de drie afwerkingen chroom, mangaan en messing - zorgen voor een design statement in zowel industriële lofts als landelijk ingerichte decors.

De nieuwe mangaan afwerking is de laatste toevoeging aan het kleurenpallet van BLANCO en kan mooi gecombineerd worden met de CombiColours van de spoelbakken. Zo straalt de LIVIA-S op spoeltafels en spoelbakken in SILGRANIT® en keramiek of op hoogwaardige werkbladen met een onderbouw spoelbak.

Deze subtiele kleurvariaties zijn het handelsmerk van de LIVIA-S mengkraan, tesamen met de hoge J-vormige uitloop en het gestroomlijnde kraanlichaam. De waterstraal is eenvoudig te bedienen dankzij de handige hendel en de uittrekbare douchekop: ideaal voor het grondig spoelen van groentjes of keukenaccessoires. Een bijpassende zeepdispenser en trekknopbediening voor de afloop zetten de puntjes designmatig op de ‘i’.

Keukenkraan BLANCO LIVIA-S
BLANCO LIVIA-S in messing
Keukenkraan BLANCO LIVIA-S
BLANCO LIVIA-S in messing
BLANCO
BLANCO LIVIA-S in chroom