Alles wat u moet weten over spoeltafels in keramiek

Vaak gestelde vragen

BLANCO keramiek
Wat zijn de karakteristieken van een spoeltafel in keramiek?

BLANCO's keramische spoeltafels zijn vervaardigd uit ruwe materialen en met traditioneel vakmanschap. Elke spoelbak is uniek, wat betekent dat het onmogelijk is om kleine toleranties in kleur en dimensie te voorkomen.

Hoe sterk is een keramische spoeltafel?

Dankzij de exclusieve, hoogwaardige productieprocessen zijn BLANCO’s spoeltafels in keramiek zeer hard en sterk en daardoor ook krasvrij en slagvast. Toch moet er opgepast worden met zware en harde objecten die vanop een zekere hoogte op de spoeltafel kunnen vallen.

Zijn spoeltafels in keramiek eenvoudig te onderhouden?

Onze spoeltafels in keramiek zijn zéér onderhoudsvriendelijk. Het oppervlak is hard, zacht en perfect afgesloten. Dit betekent dat het vuil onmogelijk de spoeltafel kan penetreren en vuilpartikels ontzettend eenvoudig af te vegen zijn.

Wat gebeurt er als het keramiek in contact komt met zuren?

Alle BLANCO spoeltafels in keramiek zijn bestand tegen zuren.

Is keramiek hittebestendig?

Spoeltafels in keramiek zijn extreem hittebestendig.

Is keramiek geschikt voor voedingsmiddelen?

Alle BLANCO spoeltafels in keramiek zijn getest op voedselveiligheid.

Kan de kleur met de tijd veranderen?

Kleurveranderingen zijn niet mogelijk, de spoeltafels zijn kleurvast, zelfs in contact met direct zonlicht. Dit betekent dat het gebruik van keramiek de plaatsing van de spoeltafel bij uw geliefkoosd plekje aan het raam niet in de weg staat. Indien er echter kalkresten achterblijven is het mogelijk dat deze verkleuren, behandelen met BLANCO ANTIKALK of azijn is in dat geval een goede oplossing.

Wat is PuraPlus®?

PuraPlus® is een speciale laag die de porieën vult en het oppervlak gladder maakt. De waterafstotende laag laat toe dat het water vlotter wegloopt en dat vuil niet achterblijft. Dit vermindert kalkaanslag en maakt de spoeltafel enorm gemakkelijk in onderhoud.

Hoe wordt een spoeltafel in keramiek schoongemaakt?

We raden het gebruik van gewone huishoudelijk allesreinigers aan en zachte sponsjes of microvezeldoekjes.

BLANCO ANTIKALK is perfect om hardnekkig vuil te verwijderen, zoals bijvoorbeeld kalkaanslag of metaalsporen. Spoeltafels met BLANCO PuraPlus® kunnen best onderhouden worden met BLANCO PuraPlus® om de laag opnieuw op te frissen.