BLANCO Durinox van de hightech afdeling SteelArt.

Harder, Verfijnder, Exclusiever

BLANCO Durinox van de hightech afdeling SteelArt.

De hightech afdeling SteelArt presenteert BLANCO Durinox, een sensationele materiaalinnovatie. In vergelijking met de conventionele roestvrij stalen keukenwerkbladen is de Durinox oppervlakte meer dan dubbel zo hard, wat het uitermate goed bestand maakt tegen krassen.

BLANCO Durinox bezit alle positieve eigenschappen van roestvrij staal, onder andere omtrent hygiëne en duurzaamheid. Dit in combinatie met het visuele aspect, bevestigt de compromisloze kwaliteit van de hightech BLANCO SteelArt productie. Individuele oplossingen en het aanbieden van opties in de keuken staan centraal bij Durinox.

De voordelen in een oogopslag:

 • Unieke materiaalvernieuwing: bijzonder afgewerkt oppervlak uit roestvrij staal met een zachte optiek en een homogene structuur
 • Extreem krasbestendig: meer dan dubbel zo hard in vergelijking met originele oppervlakken in roestvrij staal
 • Minder gevoelig voor vingerafdrukken
 • Onovertroffen planningsvrijheid:
  • Naadloze uitvoering voor elke werkbladgrootte en vrij geplande inlaselementen
  • Ook beschikbaar in SolidEdge-uitvoering
  • Verkrijgbaar in alle STEELART werkbladdiktes Een perfect afgestemd oppervlak met de ingelaste BLANCO ZEROX bakken.
 • Onderhoudsvriendelijk
BLANCO Durinox van de hightech afdeling SteelArt
Vergeleken met de conventionele roestvrij stalen keukenwerkbladen is de Durinox oppervlakte meer dan dubbel zo hard, wat het uitermate goed bestand maakt tegen krassen. De tijdloze esthetiek van hoogwaardig roestvrij staal werd hier geherinterpreteerd. Ook op vlak van uiterlijk en gevoel is BLANCO Durinox dus een absolute nieuwigheid.
BLANCO Durinox van de hightech afdeling SteelArt, met geïntegreerde BLANCO ZEROX spoelbak.
Individuele oplossingen en het aanbieden van opties in de keuken staan centraal bij Durinox. De integreerbare BLANCO ZEROX spoelbak met de Durinox-oppervlakte biedt een unieke, exclusieve Systeemdesign-oplossing aan.