Waarmee rekening houden bij het kiezen van uw spoelbak?

Professionele tips voor de juiste aankoop

De spoeltafel is het hart van elke keuken. 60% van het werk in de keuken gebeurt aan de spoelunit. Het voorbereiden van de maaltijd, wassen, schillen en snijden zijn belangrijke dagdagelijkse bezigheden in de keuken.

Zinvolle ruimtebesparing, ergonomie en onderhoudsvriendelijkheid zijn crurciale factoren die een succesvolle keukenplanning maken of kraken. Comfort en functionaliteit moeten de rode draad door uw keuken zijn.

Optimale plaatsbepaling

Kraan met vensteroplossing BLANCO PERISCOPE-S-F II

BLANCO biedt oplossingen voor elke maat van onderkast. Ideaal is een breedte van 60 cm voor spoeltafels met hoofd -en bijbak, maar ook voor andere keukenplanningen zijn er uiteraard talrijke modellen beschikbaar: voor smalle en brede onderkasten en voor een plaats voor het raam.

Ergonomie en functionaliteit maken het leven gemakkelijker

BLANCO AXIA III 6 S

Onze toebehoren zijn afgestemd op de hoofd-en bijbak, zodat het werken aan de spoeltafel gemakkelijk wordt. Een voorbeeld van BLANCO's idee van comfort is het AXen concept , waar comfort en functionaliteit centraal staan. Alles staat in het teken van comfort.

Perfect op elkaar afgestemd

Kraan met vensteroplossing BLANCO PERISCOPE-S-F II

Blanco biedt een groot assortiment aan keukenkranen aan in verschillende materialen, kleuren en vormen. BLANCO mengkranen hebben een goede functionaliteit die voldoen aan strenge kwaliteitscriteria en zijn gecertificeerd door de onafhankelijke testlaboratoria (LGA/HSE). Bij ons bent u in goede handen, ook wat gezondheid, veiligheid, hygiëne en kwaliteit betreft.

Meer tips voor de aankoop van een goede kraan op uw maat.

Gemakkelijk onderhoud

SILGRANIT PuraDur®

Onze oppervlakken van spoeltafels bieden maximale onderhoudsvriendelijkheid . Op onze speciale materialen krijgen vuil en water nauwelijks vat. Silgranit®, bijvoorbeeld, biedt een ongeëvenaard gemak qua onderhoud en duurzaamheid.

Comfort doorheen het hele systeem

BLANCO SELECT

Het is het samenspel tussen de gootsteen, de keukenkraan, het afvalsorteersysteem én de toebehoren dat van het spoelcentrum een functioneel geheel maakt. Veel praktische details maken het werken in de keuken gemakkelijk en nemen zo een zekere werkdruk weg.

Het is leuk werken, met de producten van BLANCO.

Het materiaal en onze kleuren geven die extra toets aan uw keuken

Spoeltafel in keramiek BLANCO AXON II 6 S met kraan BLANCO LINUS-S

De juiste combinatie van spoeltafel en kraan zorgen voor een sfeer die past bij uw levensstijl. Bij BLANCO vindt u de nodige ruimte voor uw eigen creaties. Roestvrij staal of de aantrekkelijke kleuren van Silgranit® en keramiek? BLANCO biedt onbegrensde mogelijkheden. Creëer en personaliseer! Naar de kleurenconfigurator