Afvalsystemen voor uittrekbare voorpanelen

BLANCO SELECT en BLANCO FLEXON II - de slimme oplossingen voor de onderkast

Moderne keukens vertrouwen op praktische afvalsystemen omdat ze een optimale benutting teweegbrengen van de diepte van de onderkast. De afvalsystemen van de productfamilies BLANCO SELECT en BLANCO FLEXON II worden aanbevolen voor het plaatsen voor uittrekbare voorpanelen. Ze combineren comfort, hygiëne en stabiliteit met tal van doordachte details en praktische emmercombinaties - en maken de keukenactiviteiten merkbaar aangenamer.

BLANCO SELECT

BLANCO SELECT

Modern functioneel design voor optimaal gebruik van de ruimte, overtuigende stabiliteit en eenvoudige reiniging.

BLANCO SELECT: dat is de moderne afvalverwijdering en praktische organisatie van de onderkast voor extra comfort in de keuken. In de vrij dragende frameconstructie rondom worden de emmers heel precies naast elkaar opgehangen zodat de onderkast van de spoeltafel optimaal gebruikt kan worden.

Alle componenten van de afvalsystemen van BLANCO SELECT hebben een zeer onderhoudsvriendelijke vorm en zorgen voor een propere onderkast. De modellen met gecombineerde opberglade bieden maximaal comfort. Standaard bevat de lade drie universele boxen, bijv. om schoonmaakspullen te bewaren.

Praktisch: de bakken kunnen individueel variabel gebruikt worden en zijn ook geschikt om opgehangen te worden in de emmers, bijvoorbeeld voor compost of batterijen. De kleur in elegante antraciettinten benadrukt het moderne, functionele design. Afvalsystemen van BLANCO SELECT zijn uitgerust met een stabiel, uittrekbaar deksel van gecoat metaal.

BLANCO SELECT

Het frame dat naar binnen helt en de randen van de emmer werken zoals een trechter, waardoor het afval gegarandeerd in de emmer belandt.

BLANCO SELECT

De handgreep van de emmer kan in een hoek van 90° graden worden vastgezet, waardoor de handen vrij blijven. Door de handgreep worden vuilniszakken stevig op hun plaats gehouden.

BLANCO SELECT

De klapbare handgreep van elke emmer is heel precies geïntegreerd en helt ook naar binnen.


BLANCO FLEXON II

BLANCO FLEXON II

Innovatief design, hygiënisch en flexibel.

BLANCO FLEXON II omsluit afvalemmers van verschillende grootte met een functioneel frame. Het moderne afvalsysteem is gemaakt van hoogwaardig zwarte kunststof en geanodiseerd aluminium en is niet alleen uiterst praktisch, maar ook smaakvol.

Voor het aanpassen van bestaande ladesystemen, kan BLANCO FLEXON II snel en eenvoudig in alle standaardladen worden geïnstalleerd. De uitgebreide modellenfamilie past perfect in een breed scala van onderkastmaten van 30 tot 90 cm. Het frame wordt eenvoudig in de onderkast geplaatst, de emmers zijn gemakkelijk toegankelijk en worden aangevuld door een stabiele, uittrekbare plank. Daarbovenop is het afvalsysteem eenvoudig te reinigen.

Een groot aantal modellen met kleine, verwijderbare emmers en deksels is bijzonder geschikt voor het verzamelen van bioafval. De aflopende trechterrand van BLANCO FLEXON II voorkomt het ongewenst vastzitten van afvalresten.

BLANCO FLEXON II

Model met kleine emmers en deksels, ideaal voor het verzamelen van bioafval.

BLANCO FLEXON II

Hoogwaardig ladesysteem met bodembevestiging uit geanosideerd aluminium.

BLANCO FLEXON II

Systeem met omsluitend frame en bijpassende kleuren.