Kinderen spelen in de keuken bij de waterzone in de keuken van BLANCO
BLANCO UNIT - drink. prep. clean.

De waterzone in de keuken krijgt de juiste plaats

Drinken. Voorbereiden. Schoonmaken. De drie functies zijn nu eindelijk verenigd in de BLANCO UNIT. Een naadloze oplossing die het water in de keuken de plaats geeft die het toekomt - en het dagelijks leven in de keuken vergemakkelijkt.

Een kleine plaats die het verschil maakt

Upgrade uw keuken met een naadloze oplossing die uw dagelijkse taken waarbij u water gebruikt, ondersteunt door de kraan, spoeltafel en afvalsystemen te combineren. Water speelt een essentiële rol in het keukenleven. Het is noodzakelijk voor elk gerecht en er gaat geen dag voorbij zonder dat we het gebruiken. We associëren water in de eerste plaats met schoonmaken, maar het heeft ook tal van andere toepassingen in de keuken. Het wordt gebruikt bij de bereiding van voedsel en is een bestanddeel van elke drank. Van een verfrissende slok water tot vers gewassen kropsla, water is altijd onmisbaar. En het komt voort uit deze ene belangrijke plek in uw keuken: De BLANCO UNIT.

De gesloten versie van de waterzone in de keuken
De transparante versie van de waterzone in de keuken
Vrouw bij de waterzone in de keuken van BLANCO
Man zit aan tafel voor de waterzone van de keuken

Maak u het leven gemakkelijk in de keuken

Kinderen bij de waterzone in de keuken van BLANCO

Traditionele keukens combineren steeds vaker verschillende op zichzelf staande oplossingen, maar u kunt uw dagelijks leven in de keuken vereenvoudigen door te opteren voor een perfect geïntegreerd systeem. Alle componenten zijn zorgvuldig geselecteerd voor een naadloze integratie en passen perfect in de topkeuken. De BLANCO UNIT maakt het dagelijkse keukenleven niet alleen gemakkelijker, maar ook stijlvoller. Zijn holistisch design besteedt immers bijzondere aandacht aan perfecte kleurencombinaties en oppervlakteafwerkingen. 

Man en vrouw bereiden voedsel aan de waterzone van de BLANCO keuken
play

Drinken, voorbereiden, schoonmaken - de nieuwe eenheid

Als je je eenmaal bewust bent van het belang van water in de keuken, ga je op zoek naar topkwaliteit.

Hoewel de keuken traditioneel een plaats is waar vrienden en familie elkaar ontmoeten, wordt er ook hard in gewerkt. U moet er dus over de perfecte werkplek kunnen beschikken. Of u nu voedsel bereidt, water drinkt of de keuken schoonmaakt, u wilt altijd op een betrouwbare uitrusting kunnen rekenen.

Een BLANCO UNIT komt aan deze eis ruimschoots tegemoet. Onze oplossingen hebben interne technische haalbaarheidstests ondergaan om ervoor te zorgen dat alle componenten volmaakt met elkaar integreren. De componenten vormen samen een functionele, naadloze oplossing, zodat alle beschikbare kastruimte ten volle wordt benut. Maar, en dat is het allerbelangrijkste, de unit zal zijn nut pas echt bewijzen wanneer u hem voor de meest uiteenlopende taken inzet.

Niet alleen water

Niet alleen water

Als het gaat om water in de keuken, neemt u enkel genoegen met de slimste en meest betrouwbare oplossing. De BLANCO UNIT is een meesterwerk van design en voegt daarbij de functionaliteit en intelligentie toe die u nodig heeft.

Eten klaarmaken wordt een genotservaring

Eten klaarmaken wordt een genotservaring

Wat is volgens u het centrale punt van uw keuken? De spoeltafel! Dat is waar u uw handen wast en eten klaarmaakt. Een doordachte oplossing die afgestemd is op uw kraan en afvalsysteem maakt alles eenvoudiger en bespaart u tijd, terwijl u bovendien verzekerd bent van een goede hygiëne.

Focus op smaak, niet op het afval

Focus op smaak, niet op het afval

Wat is er leuker dan al je passie en liefde in het eten stoppen dat u aan vrienden en familie serveert? Maar wat doet u met de etensresten en alle troep in de keuken, die een groot feest onvermijdelijk met zich meebrengt? Met uw BLANCO UNIT heeft u alles onder controle. Het helpt u om uw keuken op orde te houden en ondersteunt u maximaal bij de schoonmaak.

Homme prépare la nourriture au point d'eau de la cuisine de BLANCO
play