Het merk BLANCO

Oberderdingen hoofdzetel

Uitmuntendheid in producten en service

Er zijn genoeg redenen om voorzichtig te zijn bij het kiezen van een spoeltafel, accessoires en een mengkraan. De spoeltafel ziet harder af dan bijna elk ander element van een keuken. Zij moet de hele levensduur van de keuken meegaan – dat kan tien tot twaalf jaar zijn, of zelfs langer. Zij moet zo stevig mogelijk zijn. Als u ermee werkt, moet ze een maximaal ergonomisch comfort bieden. Errond bereid je maaltijden, dus hygiëne is een ander belangrijk gegeven.

En het allerbelangrijkste komt uit uw keukenkraan – drinkwater. U moet er dus absoluut zeker van zijn dat de gebruikte materialen een gezonde levenswijze ondersteunen. U zult immers vele jaren lang dag na dag op onze producten vertrouwen. Daarom stellen we als missie voorop om uitmuntend te zijn in alles dat we doen.

De spoeltafel steeds opnieuw uitvinden

Altijd nieuw

Hoe verandert onze samenleving en hoe ontwikkelt het gemeenschapsleven zich? Hoe kunnen we modern design in overeenstemming brengen met de veranderende eisen van het dagelijks leven? Vlieg door het leven. Appartementen in grote steden zijn vaak klein. Functies effectiever integreren in een spoeltafel om ruimte te besparen is een welgekomen technische uitdaging voor ons Duitse team van ontwerpers en ontwikkelaars.

We gaan op zoek naar de kern van de zaak om spannende nieuwe oplossingen te vinden. We winnen al jaren prijzen voor ons werk. Opnieuw en opnieuw.

Kwaliteit

"De beste kwaliteit in elk segment": dat is de filosofie van BLANCO in een notendop.
Keramische productie
expand content

Zo verlaat geen enkele spoeltafel onze fabriek zonder een laatste kwaliteitscontrole te ondergaan. Bij onze keukenkranen letten wij vooral op alle onderdelen die met water in aanraking komen en hanteren wij de hoogste normen bij de keuze van de te gebruiken materialen. Een van onze afdelingen is er uitsluitend op gericht om ervoor te zorgen dat onze hoge kwaliteitsnormen in alle afdelingen van het bedrijf worden gehandhaafd. Hier zijn enkele voorbeelden die onze onverzettelijke benadering van kwaliteit aantonen.

close

Design

Design dat tot in het kleinste detail gepland wordt, is een sleutelfactor in het succes van BLANCO.
BLANCO FLOW spoeltafel – het designelement in uw keuken
expand content

Uitgebreide analyses van actuele trends, observatie van internationale woon- en leefgewoonten en een voortdurende dialoog met klanten vormen de basis voor onze succesvolle designconcepten. De ontwerpafdeling van BLANCO staat in contact met gerenommeerde designers over de hele wereld, wat telkens nieuwe impulsen geeft. Onze ontwikkelaars en designers werken samen om op basis van deze informatie gebruikersgeoriënteerde systeemoplossingen te creëren, waardoor "form follows function" een realiteit wordt. Dit resulteert in de moderne designklassiekers die de uitstekende reputatie van BLANCO bepalen. Ze balanceren op de dunne lijn tussen functionaliteit, comfort en visuele aantrekkingskracht.

Talrijke internationale onderscheidingen getuigen van de opmerkelijke prestaties van het bedrijf op het gebied van design.

BLANCO SteelArt is een uitstekende maatstaf voor esthetische aantrekkingskracht en design. Het is synoniem voor individuele, exclusieve roestvrij stalen oplossingen in de keuken. Dit high-tech vakmanschap resulteert in spoelbakken en spoeltafels van uitzonderlijke designkwaliteit. Kwaliteitsvolle mengkranen en innovatieve accessoires in een samenhangend systeemontwerp vullen het exclusieve productassortiment aan.

close

Service

Een keuken werkt gewoon niet zonder spoeltafel of mengkraan. Bovendien is de keukenkraan de belangrijkste bron van drinkwater in uw huis.
Technische klantenservice in gesprek
expand content

Om aan deze verantwoordelijkheid tegemoet te komen, begint onze service aan klanten al voordat u uw spoeltafel of mengkraan ontvangt: een betrouwbare levering op het afgesproken tijdstip is voor ons een erezaak. En omdat wij ons voor onze producten gedurende hun hele levensduur verantwoordelijk achten, kunt u de juiste reserveonderdelen zelfs jaren later nog van ons krijgen. We zijn het u en het milieu verschuldigd.

Mocht u problemen ondervinden met een van onze producten, dan zullen wij ze oplossen. In ons servicecentrum in Duitsland hebben we meer dan 35 medewerkers in dienst die precies voor dat doel werken. We hebben een hecht netwerk van servicetechnici opgebouwd in alle markten waarin we actief zijn.

De gemakkelijkste manier om in contact te komen is ons online contacteren.

Aan het personeel van onze retailpartners bieden wij ook extra diensten aan. Onze trainingen op het vlak van advies en correcte installatie zijn zeer populair. Het hoogtepunt zijn de trainingssessies in ons trainingscentrum in Oberderdingen.

close

Innovatie

Enkel wie voortdurend zijn producten verder ontwikkelt en innovaties introduceert, kan zijn sterke marktpositie veiligstellen en uitbouwen.
C-overloop van een BLANCO-spoeltafel
expand content

Zulke nieuwe ontwikkelingen moeten klanten voor zich winnen door werkelijk waarde toe te voegen en hun waarde te bewijzen in het veeleisende dagelijkse gebruik van de keuken. De ontwikkeling van BLANCO dient dus als inspiratiebron voor de komende generaties producten, maar bepaalt ook de marktstandaarden voor jaren.
Een goed voorbeeld hiervan is het AXial concept, dat in 2001 voor het eerst door BLANCO werd onthuld. Voor het eerst stelden AXial spoeltafels de gebruiker in staat om de keukenvoorbereiding bij de spoeltafel zelf uit te voeren, op een zeer efficiënte manier. Vandaag de dag, na een aantal verdere ontwikkelingen, biedt het nog steeds het grootste ergonomische comfort en gemak.

Veel van onze ontwikkelingen maken gebruik van onze aanzienlijke expertise in materialen en onze ervaring als spoeltafelspecialist. In 2009 presenteerden we ons eigen innovatie spoeltafelmateriaal Silgranit aan klanten. Dit was het resultaat van een lang ontwikkelingsproces en testen door onafhankelijke testinstituten, die verklaarden dat het een ongeëvenaarde robuustheid en onderhoudsgemak bood. Vandaag de dag zijn de spoeltafels uit Silgranit wereldwijd de best verkochte composiete spoeltafels. Zodra u de voordelen van dit materiaal hebt ervaren, wilt u niets anders meer.

Vaak zitten de innovaties echter in de kleine details. Op het eerste gezicht zijn die misschien onopvallend, maar ze bieden tastbare voordelen. Dergelijke details kunnen alleen afkomstig zijn van een bedrijf dat zich sterk richt op spoeltafelcentra. Onze mengkranen worden dan ook standaard geleverd met een kleine vuilfilter voor het hoekventiel. Dit bespaart u het probleem van een druppelende kraan en verlengt de levensduur aanzienlijk.

close