SONEA

Een rijke geborstelde afwerking. Fijne afgeschuinde vlakken. Naadloze integratie.

SONEA - Een rijke geborstelde afwerking. Fijne afgeschuinde vlakken. Naadloze integratie.
SONEA - Een rijke geborstelde afwerking. Fijne afgeschuinde vlakken. Naadloze integratie.
SONEA - Een rijke geborstelde afwerking. Fijne afgeschuinde vlakken. Naadloze integratie.
SONEA-S Flexo vormt een geweldig contrast dankzij de flexibele, semiprofessionele, zwarte rubberen sproeier die de fijne glans van massief roestvrij staal accentueert en tegelijk een bewegingsvrijheid biedt. De precieze magnetische sproeikophouder zorgt voor meer gemak. Met deze kraan kunnen klanten eenvoudig schakelen tussen een bruisstraal en een krachtige spoelstraal dankzij de dubbele sproeikop: gepast om te wisselen tussen delicate voorbereidingstaken en reinigings- en spoeltaken die meer waterdruk vereisen.
BLANCO SONEA S FLEXO

De roestvrijstalen kraan voor subtiele, moderne industriële flair

SONEA-S Flexo-kranen hebben zwarte accenten voor een ingetogen contrast. De flexibele, semiprofessionele, zwarte rubberen sproeier van dit model tekent prachtig af tegen de fijne glans van het massieve roestvrij staal en biedt een optimale bewegingsvrijheid. De precieze magnetische sproeikophouder zorgt voor meer gemak. Dankzij de dubbele sproeikop kunt u eenvoudig schakelen tussen een bruisstraal en een krachtige spoelstraal, zodat u snel kunt wisselen tussen delicate voorbereidingstaken en het afspoelen van kookgerei.

BLANCO SONEA S FLEXO

Roestvrijstalen mengkraan

Als je bij de keukeninrichting materialen van de hoogste kwaliteit wilt gebruiken, dan is een roestvrijstalen mengkraan een must. Deze hoogwaardige mengkranen van BLANCO zijn vervaardigd uit massief roestvrij staal en voldoen zelfs aan de hoogste eisen. De harmonieuze metalen oppervlakken zien er niet alleen geweldig uit, maar voelen ook aangenaam aan bij uw dagelijkse taken. Bepaalde modellen hebben ook een rijkelijk radiaal geborsteld oppervlak. Het interessante aan roestvrij staal is dat het met de juiste zorg zijn glans behoudt. Roestvrij staal is ook een regenererend materiaal. Wanneer het oppervlak in contact met zuurstof komt, vervagen de krassen of verdwijnen mogelijk helemaal. Roestvrijstalen mengkranen wijzen dus zonder twijfel op een hoogwaardig keukenontwerp. Ze staan voor duurzaamheid en tijdloze elegantie. U zult nog jaren plezier beleven aan uw spoeltafel en mengkraan!

Hoe zal uw SONEA eruitzien?

Terug naar het overzicht