Spoeltafels met passie

Wat u krijgt van onze liefde voor spoeltafels

Slimme functies in uw keuken
De spoeltafel: de kookzone
Alles in de keuken draait rondom de spoeltafel – voor, tijdens en na het koken

Een spoeltafel en mengkraan kiezen is een van de belangrijkste beslissingen bij de planning van uw nieuwe keuken. Sommige mensen zien dit over het hoofd en werken een verkeerd keukenplan uit. En hebben er daarna elke dag spijt van. Duizenden keren. Elke dag, vele jaren lang. We brengen ongeveer 60% van onze tijd door in de keuken aan of in de buurt van de spoeltafel. De spoeltafel is de top van de magische driehoek van fornuis, spoeltafel en koelkast.Het is niet moeilijk. Plan gewoon de juiste spoeltafel en mengkraan voor de juiste plaats. Wij kennen daar iets van. En we bieden u graag onze hulp aan.Bovendien raden wij aan om de vaat in de vaatwasser te wassen. Dat is praktischer. Het bespaart water en energie. Bovendien houdt niemand echt van afwassen.

Bent u net begonnen met de planning van uw keuken? Doe dan inspiratie op voor uw nieuwe keukenstijl met onze vele spoeltafels.

Wilt u een snel overzicht? Kies gewoonweg de juiste spoeltafel.

Of lees hieronder verder wat belangrijk is bij een nieuwe spoeltafel.

Waarom kiezen voor een spoelbak van BLANCO?

Kleuren zijn geen probleem voor granieten spoeltafels van Silgranit

Een kleurrijke afwaszone

We gaan niet voor exotische kleuren of een gek design, waarbij u zich afvraagt hoe u het ding eigenlijk gebruikt, en waarvoor.

BLANCO design is: Opvallend. Authentiek. Elegant. Functioneel. Duurzaam.

Het moet praktisch zijn, want een inzetspoeltafel is een werkplek. Dat is niet meer dan normaal. En toch kan hij zo mooi zijn dat u elke dag glimlacht als u fruit of groenten wast of potten spoelt in uw BLANCO spoeltafel.

BLANCO heeft spoeltafels en spoelbakken voor elke keuken en situatie.

We maken grote en kleine spoeltafels, met één of twee spoelbakken, als functionele objecten of designiconen, hoekspoeltafels alsook ronde spoelbakken en vlak- of onderbouwspoeltafels. En nog veel meer. Bent u linkshandig? Veel van onze keukenkranen worden geleverd met de hendel aan de linkerkant. Wat als uw onderkast kleiner is? Veel van onze inbouwspoeltafels zijn verkrijgbaar in de maten 60 cm, 50 cm en 45 cm. We kunnen vaak ook andere kastbreedtes leveren. Onze snijplanken zijn perfect afgestemd op elke spoeltafel. We geven altijd een advies over welke spoeltafel en mengkraan bijzonder goed samenwerken. We weten dat het de vele kleine details zijn die bepalen of het dagelijks leven in de keuken gemakkelijk is. Daarom zijn onze producten zorgvuldig ontworpen en doordacht uitgewerkt, iets wat enkel specialisten met een passie voor hun werk kunnen bereiken.

Naar het gamma van producten
Spoeltafel en mengkraan – de focus van elke keuken

Wij zijn specialisten in water in de keuken. Sinds 1925.

Bij BLANCO maken we spoeltafels, keukenmengkranen en afvalsystemen. Dat is het. Dus willen we het bijzonder goed doen. Om van uw keuken een plek van plezier te maken. Om u in staat te stellen uw eigen droomkeuken te plannen. De spoelbak en de keukenmengkraan zijn altijd ingebouwd in een werkblad en het water moet er geraken en weer afgevoerd worden. Voor de rest heeft u volledige vrijheid. Wij produceren roestvrij stalen spoeltafels of granieten spoeltafels en keramische spoeltafels – kies gewoon het juiste materiaal voor uzelf. Als u uw spoeltafel voor een raam wilt hebben, kies dan voor de praktische mengkranen voor het raam.

Als u uw spoeltafel voor een raam wenst, kies dan voor een praktische mengkraan voor het raam. Wij maken grote en kleine spoeltafels, met een of twee spoelbakken, functionele objecten en designiconen, hoekspoeltafels en ronde spoelbakken, voor inbouw- of onderbouwmontage. En nog veel meer. Bent u linkshandig? Veel van onze keukenkranen zijn verkrijgbaar met de hendel aan de linkerkant. Wat als uw onderkast kleiner is? Veel van onze inbouwspoeltafels zijn verkrijgbaar in de maten 60 cm, 50 cm en 45 cm. We kunnen vaak ook andere kastbreedtes leveren. Onze snijplanken zijn perfect afgestemd op elke spoeltafel. We geven altijd een advies over welke spoeltafel en mengkraan bijzonder goed samenwerken.
We weten dat het de vele kleine details zijn die bepalen of het dagelijks leven in de keuken gemakkelijk is. Daarom zijn onze producten zorgvuldig ontworpen en doordacht uitgewerkt, iets wat enkel specialisten met een passie voor hun werk kunnen bereiken. Wij stellen 1 500 mensen te werk.

Spoelbakken en mengkranen. Wij leven voor mooie keukens.

Functionaliteit vereist herzien

Onze ontwerpers zijn nieuwsgierig. Ze willen weten hoe iets werkt. Ze stellen dingen in vraag. En zetten de dingen op hun kop. Ze benaderen de dingen innovatief, steeds weer opnieuw, om het geheel tot in de perfectie aan te scherpen. Wat dacht u van minder randen, diepere spoelbakken, een iets kleinere uitloop, of de mengkraan een tikkeltje groter maken?
We controleren het met onze klanten en verbeteren het volgens wat we horen. BLANCO designers behouden hun nieuwsgierigheid, wat essentieel is voor het bedenken van slimme, duurzame oplossingen. Een BLANCO-inbouwspoeltafel zal bijna twintig jaar in een keuken aanwezig zijn. Daar zijn we trots op. Duurzaamheid en bescherming van het milieu zijn zowel voor u als voor ons belangrijk. Dat is de juiste manier om de dingen aan te pakken.

Duurzaamheid en BLANCO
BLANCO CRONOS – een nieuwe kijk op de spoeltafel in landelijke stijl
Op verschillende niveaus in de spoeltafel werken – BLANCO ETAGON is het antwoord
BLANCO inbouwspoeltafels – een concept voor elke keuken
Wanneer u voor de eerste keer met uw hand over het verlek gaat, dan zult u voelen dat de kwaliteit indrukwekkend is.

Kwaliteit die zichzelf laat voelen

Als een roestvrij stalen spoeltafel van BLANCO deel uitmaakt van uw keuken, zult u geen lasnaden voelen. Met een inbouwspoeltafel voelen de randen ook goed aan, als u er zachtjes met uw vingertoppen overheen glijdt. Met een granieten spoeltafel van Silgranit zult u het egale fluweelachtige steenmateriaal voelen. Enkel Silgranit heeft dit fijnmazige, afgedichte oppervlak. Een keramische spoeltafel, anderzijds, voelt uiterst hard en koel aan.

Met een jarenlange expertise, passie voor spoeltafels en een getraind oog voor de allerhoogste kwaliteit

Een jarenlange expertise

Dat eerste moment waarop een van onze spoeltafels uw ingebouwde spoeltafel wordt! Tal van ingenieurs, technici en productiemedewerkers in de BLANCO fabrieken hebben zich hiervoor ingezet. Met een jarenlange expertise, passie voor spoeltafels en een getraind oog voor de allerhoogste kwaliteit. En bij BLANCO weten we en verzekeren we u dat uw relatie met uw spoeltafel duurzaam zal zijn. Een heel keukenleven lang.

Een spoeltafel voor elke keukensituatie

Een spoeltafel voor elke situatie

Wij bieden kleuren aan die niet verbleken. Zelfs in direct zonlicht. Granieten spoeltafels die zo robuust en krasbestendig zijn dat u er een brood op kunt snijden. Alles om ervoor te zorgen dat u nog vele jaren gelukkig zult zijn. Zo blij als een klant die ons een enthousiaste brief stuurde bij het vervangen van haar BLANCO roestvrij stalen spoeltafel na 40 jaar!

Slechts één ding is voor ons belangrijker dan de productkwaliteit: uw gezondheid.

Kwaliteit is de doorslaggevende factor

We steken er al het werk in om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hygiëne. Al onze spoeltafels zijn voedselveilig. U kunt alle voeding direct op de spoeltafel klaarmaken. Onze granieten spoeltafels hebben Hygiene+, een afscherming tegen vuil en bacteriën. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit roestvrij staal voor onze roestvrij stalen spoeltafels. En als ze hun werk hebben gedaan, zijn al onze spoeltafels zeer makkelijk schoon te maken en te onderhouden. U kunt volledig vertrouwen op onze inbouwspoeltafels.