Hoekspoeltafels – ruimtebespaarders voor compacte keukens

BLANCO hoekspoeltafels zijn wonderen van een compact design voor kleine keukens

Wilt u de ruimte in uw keuken optimaal benutten? Dan kan een hoekspoeltafel precies de oplossing bieden. Het vaak niet gewaardeerde hoekgedeelte wordt zo een functionele zone in uw moderne keuken.

De juiste voorwaarden voor hoekspoeltafels

Hoekspoeltafels kunnen in principe ruimte besparen in elke keuken. Ze zijn vooral praktisch voor keukens met een L-, U- of G-vormig grondplan. Omdat die veel hoekzones bevatten, zorgt een hoekspoeltafel voor een beter gebruik van de ruimte. Zelfs in krappe ruimtes haalt u met een hoekspoeltafel het meeste uit wat u heeft.

Hoekspoeltafels bieden indrukwekkende mogelijkheden en zorgen voor korte afstanden in de keuken.

Als u met het idee van een hoekspoeltafel speelt, kunt u zich afvragen of dit gepaard gaat met een verlies aan functionaliteit. Standaardspoeltafels komen immers veel vaker voor en zijn er in een breder scala aan modellen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken – als koper van een hoekspoeltafel mist u niets: moderne hoekspoeltafels bieden dezelfde functies als een multifunctionele keukenspoeltafel en zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld hoekspoelbakken verkrijgbaar in Keramiek, Roestvrij staal of Silgranit.

Bekijk het grote aanbod van moderne modellen

Eén voordeel van een hoekspoeltafel is dat hij heel korte afstanden in de keuken mogelijk maakt. Terwijl de elementen van een conventionele kombuis keuken meestal over de hele lengte van de ruimte verspreid zijn, beperkt een hoekspoeltafel mogelijk ruimteverlies. Reik bijvoorbeeld naar rechts en u kunt de koelkast openen en groenten eruit halen. Draai naar links om de fijngehakte groenten in een hete pan te leggen. Het zal niet lang duren vooraleer eigenaars van een hoekspoeltafel dit comfort niet meer zullen kunnen missen.

De BLANCO DELTA is indrukwekkend door zijn dynamische vorm.

BLANCODELTA

Met deze ergonomische opstelling van de spoeltafel kunt u het hoekgedeelte van uw keuken optimaal benutten. De grote, trapeziumvormige spoelbak is het centrale element. De lange spoelbakdiagonaal maakt het mogelijk om zelfs bakplaten en grote potten gemakkelijk af te spoelen. Links van de hoofdspoelbak is een verlek in een modern design, terwijl rechts daarvan een kleinere extra spoelbak met een geperforeerde roestvrij stalen inzetbakje ligt.

Ontdek BLANCODELTA

Eén nuttige verbetering is de optionele snijplank van esdoornhout, die precies op de hoofdspoelbak kan worden geplaatst. Zo kunt u de ruimte van uw hoekspoeltafel nog beter benutten! De BLANCODELTA hoekspoeltafel is verkrijgbaar in twee materialen (Silgranit en Roestvrij staal).

Net als de DELTA ziet de dynamische vorm van de BLANCO LANTOS er fantastisch uit in moderne keukens.

LANTOS 9 E

Het model LANTOS 9 E is een compacte hoekspoeltafel uit de populaire LANTOS familie. De roestvrijstalen hoekspoelbak is visueel aantrekkelijk, met zijn strak design. Dankzij de elegante IF vlakke rand nestelt uw spoeltafel zich comfortabel in het werkblad. De praktische extra uitloop in de rechterspoelbak zorgt voor extra comfort bij de keukentaken. Een uitstekende, functionele hoekoplossing voor compacte keukens.

Naar de LANTOS 9 E-IF
De LEXA in silgranit biedt u veel gebruiksgemak en een soepele look.

LEXA 9 E

Fans van zachte vormen zullen LEXA geweldig vinden! De hoekspoeltafel van Silgranit is indrukwekkend door zijn harmonieuze buitencontouren en radii. De vloeiende overgang van het verlek naar de hoofdspoelbak bevestigt deze indruk alleen maar. Dankzij de ruime afmetingen is deze hoekspoeltafel uiterst gebruiksvriendelijk. Zo kunt u probleemloos afwasmiddeldispensers of vaatwasmiddelen op de brede kraanrand plaatsen.

naar de LEXA 9 E

Hoekspoeltafels – stijlvolle ruimtebespaarders

Beslissen over een hoekspoeltafel om het beste uit uw keuken te halen hoeft niet te betekenen dat u compromissen moet sluiten. Moderne hoekspoeltafels combineren vakkundig functionaliteit en designkenmerken. De verschillende oplossingen maken het mogelijk om het vaak verwaarloosde hoekgebied optimaal te benutten. Ontdek nu meer over spoeltafels van hoge kwaliteit van BLANCO!

Heeft u nog andere vragen over praktische BLANCO hoekspoeltafels? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Wij helpen u graag verder!