Spoeltafel in landelijke stijl:

Nostalgische charme voor uw keuken

Super! Leun comfortabel tegen de licht vooruitstekende spoeltafel en schrob een diepe pot uit. Was er zonet aardappelsoep of preisoep met kaas voor het hele gezin in? Hoe gemakkelijk kunnen restjes aan de bodem van de pot blijven plakken. Zetmeel en kaas – een nachtmerrie bij het afwassen. Bakplaten kunnen vaak resten vasthouden die moeilijk te verwijderen zijn. In haar landelijke keuken zou oma de pot en de bakplaat tegen haar grote, diepe spoeltafel in hoevestijl tikken. In die tijd was Een grote spoelbak praktisch voor de afwas. Beide zouden in een mum van tijd weer schoon zijn. En oma zou tevreden zijn.

spoeltafel in landelijke stijl design

Een spoeltafel zoals in grootmoeders tijd

Een spoeltafel in landelijke stijl biedt veel ruimte. In vroegere tijden zouden baby's in zulke spoeltafels zelfs worden gewassen. Vandaag de dag zijn ze ideaal voor bijzonder moeilijke gerechten. In tegenstelling tot andere spoeltafels komt dit type spoeltafel een beetje buiten de keukenkasten. Dit wordt niet verdoezeld. Het is een opvallende en in het oog springende eigenschap.

Landelijke levensstijl met een moderne touch

Een spoeltafel in landelijke stijl brengt landelijke charme naar uw keuken. Als u kiest voor een keramische spoeltafel in landelijke stijl. Dit is een kristalwit glanzende. Het elegante design en de strakke lijnen introduceren in uw huis het gevoel van een landelijke levensstijl. Het is een geraffineerde aanvulling op een shabby chic uitstraling. Daarnaast kan het een contrast opleveren met een moderne inrichting. In beide gevallen biedt het een vleugje nostalgie.

Trends en traditie komen samen in de keuken.

Vertrouwde vormen, natuurlijke materialen en rustieke maar toch elegante en minimalistische meubels en accessoires bepalen de moderne landelijke stijl. BLANCO brengt deze stijl nu in de keuken en maakt met de Vintera XL 9 een statement in modern keukendesign. Met zijn opvallende voorkant en aanzienlijke omvang doet de Vintera XL 9 denken aan een klassieke spoeltafel in landhuisstijl. Niet alleen het vakmanschap en het eigentijdse design, dat wordt gekenmerkt door een geaccentueerde geometrie, spreken aan op esthetisch vlak, maar ook het warme, steenachtige, zijdezachte SILGRANIT PuraDur oppervlak maakt van de spoeltafel een echte touch-ervaring.

Vintera XL 9 combineert een ruim, eigentijds design met de materiaalvoordelen van SILGRANIT PuraDur.

Stedelijke sfeer in Roestvrij staal

De roestvrij stalen versie heeft een perfect geslepen, opvallend design. De BLANCO SteelArt spoeltafel in landelijke stijl combineert traditie en moderniteit. Terwijl hij nog steeds veel ruimte biedt. Opvallend, superieur, stijlvol. Klassiek, rechtlijnig design wordt gekoppeld aan tradities die doorheen de tijd werden overgeleverd. De zijdeglans-look van de oppervlakken worden gecombineerd met een satijnmatte roestvrij stalen voorkant, waardoor een verfijnde uitstraling ontstaat. De voorkant van de spoeltafel in landelijke stijl is een aanvulling op de afdekking van mogelijke elektrische toestellen.

Een spoeltafel in landelijke stijl met flair

Houdt u van een praktische kijk op de landelijke stijl en wilt u niet verstoken blijven van moderne voorzieningen? Dan is een spoeltafel in landelijke stijl een goede keuze voor uw keuken.

Een spoeltafel in landelijke stijl:

 • is geïnstalleerd op een onderkast
 • komt een beetje buiten de keukenkasten
 • is onderhoudsvriendelijk
 • is een blikvanger in uw keuken
 • is gemaakt van Silgranit, keramiek of roestvrij staal
 • straalt rustieke charme uit of speelt met contrasterende stijlen
Roestvrij stalen spoeltafel in landelijke stijl ontmoet de geschiedenis

Praktisch: wanneer design de geschiedenis ontmoet

Een nieuwe kijk op een gevestigde waarde. Dat is het effect van een BLANCO spoeltafel in landelijke stijl in uw keuken. De massieve vorm van de iets afwijkende spoeltafel is gebaseerd op een traditionele, rustieke flair, maar verschilt er ook van. De spoeltafel in landelijke stijl ziet er geraffineerd uit, zowel in de witte keramische als in de roestvrijstalen versies. Beide vallen op in de keuken.

Tegelijkertijd zijn ze ook uiterst functioneel. U kunt uw spoeltafel in landelijke stijl laten plaatsen of installeren op de hoogte die voor u werkt. Aangepast aan uw lengte, zal het een plezier zijn om de vaat te spoelen, groenten te wassen en voedsel fijn te hakken, en ook aangenaam voor uw rug. Door de grootte en diepte van de spoelbak is het gemakkelijk om fruit of groenten in de spoeltafel zelf te snijden, met behulp van speciale snijplanken die in de spoelbak kunnen worden bevestigd of erbovenop kunnen worden gelegd.

Alle materialen – Silgranit, keramiek en hoogwaardig roestvrij staal – zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Het is voldoende om hem gewoon regelmatig af te vegen na het afwassen.

Hoe wordt de spoeltafel in landelijke stijl in uw werkblad geïnstalleerd?

Het installeren van een spoeltafel in landelijke stijl komt er niet zomaar op neer dat men simpelweg de spoeltafel op de onderkast moet plaatsen, de spoeltafel moet aansluiten en op zijn plaats vastgezet worden. Uw keramische of roestvrijstalen spoeltafel moet stevig en veilig op de juiste hoogte geïnstalleerd worden. Het belangrijkste bestaat erin zorgvuldig te meten en hem precies te monteren. Professionele monteurs kunnen u daarbij helpen. Het is immers niet alleen maar een kwestie van de voorkant een beetje te laten uitsteken. De roestvrijstalen versie van de spoeltafel in landelijke stijl kan op de conventionele manier in het werkblad worden geïntegreerd, maar ook met behulp van een vlakbouw- of zelfs onderbouwmethode.

Wat gebeurt er precies in het installatieproces? In de volgende video laten we u zien hoe het werkt:

Video van CRONOS installatiemethodes
play

Kies voor uw spoeltafel in landelijke stijl een werkblad gemaakt van de volgende materialen:

 • Composiet
 • Steen
 • Laminaat
 • Glas
 • Hout

Welke werkbladen passen bij een spoeltafel in landelijke stijl?

Welke werkbladmaterialen gaan goed samen met een spoeltafel in landelijke stijl? Kan hij in elk werkblad worden geïnstalleerd? Ja. Een spoeltafel in landelijke stijl kan met elk werkblad worden gecombineerd. Bepaal zelf welke van de vele varianten u het beste bevalt. En zorg ervoor dat de overgang tussen het werkblad en de spoeltafel zeer goed is afgedicht. Voorkom dat vuil, water en bacteriën het werkblad binnendringen.