Spoeltafel in landelijke stijl:

Nostalgische charme voor uw keuken

Super! Leun comfortabel tegen de licht vooruitstekende spoeltafel en schrob een diepe pot uit. Was er zonet aardappelsoep of preisoep met kaas voor het hele gezin in? Hoe gemakkelijk kunnen restjes aan de bodem van de pot blijven plakken. Zetmeel en kaas – een nachtmerrie bij het afwassen. Bakplaten kunnen vaak resten vasthouden die moeilijk te verwijderen zijn. In haar landelijke keuken zou oma de pot en de bakplaat tegen haar grote, diepe spoeltafel in hoevestijl tikken. In die tijd was Een grote spoelbak praktisch voor de afwas. Beide zouden in een mum van tijd weer schoon zijn. En oma zou tevreden zijn.

spoeltafel in landelijke stijl design

Een spoeltafel zoals in grootmoeders tijd

Een spoeltafel in landelijke stijl biedt veel ruimte. In vroegere tijden zouden baby's in zulke spoeltafels zelfs worden gewassen. Vandaag de dag zijn ze ideaal voor bijzonder moeilijke gerechten. In tegenstelling tot andere spoeltafels komt dit type spoeltafel een beetje buiten de keukenkasten. Dit wordt niet verdoezeld. Het is een opvallende en in het oog springende eigenschap.

Houdt u van een praktische kijk op de landelijke stijl en wilt u niet verstoken blijven van moderne voorzieningen? Dan is een spoeltafel in landelijke stijl een goede keuze voor uw keuken.

Silgranit spoeltafel in landelijke stijl ontmoet de geschiedenis

Praktisch: wanneer design de geschiedenis ontmoet

Een nieuwe kijk op een gevestigde waarde. Dat is het effect van een BLANCO spoeltafel in landelijke stijl in uw keuken. De massieve vorm van de iets afwijkende spoeltafel is gebaseerd op een traditionele, rustieke flair, maar verschilt er ook van. De spoeltafel in landelijke stijl ziet er geraffineerd uit, zowel in de witte keramische als in de roestvrijstalen versies. Beide vallen op in de keuken.

Tegelijkertijd zijn ze ook uiterst functioneel. U kunt uw spoeltafel in landelijke stijl laten plaatsen of installeren op de hoogte die voor u werkt. Aangepast aan uw lengte, zal het een plezier zijn om de vaat te spoelen, groenten te wassen en voedsel fijn te hakken, en ook aangenaam voor uw rug. Door de grootte en diepte van de spoelbak is het gemakkelijk om fruit of groenten in de spoeltafel zelf te snijden, met behulp van speciale snijplanken die in de spoelbak kunnen worden bevestigd of erbovenop kunnen worden gelegd.

Alle materialen – Silgranit, keramiek en hoogwaardig roestvrij staal – zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Het is voldoende om hem gewoon regelmatig af te vegen na het afwassen.

Kies voor uw spoeltafel in landelijke stijl een werkblad gemaakt van de volgende materialen:

  • Composiet
  • Steen
  • Laminaat
  • Glas
  • Hout

Welke werkbladen passen bij een spoeltafel in landelijke stijl?

Welke werkbladmaterialen gaan goed samen met een spoeltafel in landelijke stijl? Kan hij in elk werkblad worden geïnstalleerd? Ja. Een spoeltafel in landelijke stijl kan met elk werkblad worden gecombineerd. Bepaal zelf welke van de vele varianten u het beste bevalt. En zorg ervoor dat de overgang tussen het werkblad en de spoeltafel zeer goed is afgedicht. Voorkom dat vuil, water en bacteriën het werkblad binnendringen.