Onderbouwspoeltafel: subtiele perfectie

Groenten wassen in de spoeltafel

Het is fijn om deeg te kunnen uitrollen op een groot, doorlopend werkblad. U zou een ander deel van het werkblad kunnen gebruiken om tomaten en courgettes in blokjes te snijden, nadat u ze eerder in de spoeltafel hebt gewassen. Een onderbouwspoeltafel is discreet verborgen in het werkblad. Hij wordt in de meegeleverde werkbladuitsnijding geplaatst en van onderaf gemonteerd. Hij schuwt de schijnwerpers, waardoor uw werkblad de hoofdrol kan spelen in uw keuken.

Heeft u een geraffineerd stenen werkblad gekozen voor uw keuken? Mooie keuze!

BLANCO onderbouwspoeltafels passen er perfect in. Een onderbouwspoeltafel in roestvrij staal is elegant, glanzend en toch discreet. Het is een subtiel pronkstuk.

Een onderbouwspoeltafel:

  • ziet er subtiel geraffineerd uit
  • verbetert het werkblad visueel
  • is onderhoudsvriendelijk
  • past in het totale design
  • is geschikt voor waterbestendige werkbladen van steen, graniet of composietmaterialen
  • zorgt ervoor dat keukens ruimer lijken

Wilt u dat uw werkblad de hoofdrol speelt in uw keuken? Waarom geen combinatie van functionaliteit en design? In dit geval is een spoeltafel die onder het werkblad bevestigd wordt, geschikt voor uw keuken.

Wilt u een meer harmonieuze, op de kleur afgestemde look? Kies dan voor een onderbouwspoeltafel in Silgraniet. U kiest de kleur. Wilt u iets discreets? Of iets dat werkt met het totaalbeeld, maar op het tweede gezicht op zichzelf een kleurrijk element is?

De belangrijkste pluspunten van een onderbouwspoeltafel

Kruimels worden met een enkele veeg in de onderbouwspoelbak geveegd.

Makkelijk schoon te maken, makkelijk intact te houden.

Of u nu schapenkaas in blokjes snijdt, paprika's fijnsnijdt of olijven ontpit, stukjes voedsel komen bijna altijd overal terecht wanneer u ingrediënten in stukken hakt. Veeg gewoon de restjes van het werkblad in de spoelbak. Bevestig een rooster of mandje aan de spoeltafel en schuif het gehakte voedsel er direct in. Door het onderbouwdesign blijven de restjes niet vastzitten rond de randen of spleten omdat er simpelweg geen randen zijn. Makkelijk schoon te maken, makkelijk intact te houden.

Een subtiele, rechtlijnige onderbouwspoeltafel

Esthetisch behaaglijk, discreet, praktisch.

Pure perfectie. De onderbouwspoeltafel is discreet, geraffineerd en ingetogen. Dit type van installatie combineert design en functionaliteit tot een prachtig resultaat. Zonder randen. Het werkblad strekt zich uit tot de contouren van de spoeltafel, waardoor die in de belangstelling komt te staan. Vlakke oppervlakken zien er ruim en elegant uit. Als uw werkblad erg dik is, betekent dat dat de spoelbak te diep zal zitten? U kunt ook een vlak oppervlak bereiken door de spoeltafel in het werkblad te plaatsen met behulp van een vlakke onderbouwmethode.

smalle onderbouwspoeltafel

Groot, zelfs al is hij klein

U wast wat slablaadjes en doet ze in een zeef om ze te laten uitlekken. De enige vraag is waar? U heeft de snijplank nodig om komkommer en tomaten te snijden. Kleine keukens vormen vaak een organisatorische uitdaging. Plaats een verplaatsbaar rooster in uw onderbouwspoeltafel. U kunt uw slablaadjes laten uitlekken, terwijl u ook uw tomaten kunt wassen. En dankzij de multifunctionele inzetbakjes blijkt een kleine onderbouwspoelbak uiteindelijk groot genoeg te zijn.

Welke werkbladen maken het mogelijk om een onderbouwspoeltafel te monteren? Waar moet ik op letten?

Onderbouwspoeltafels kunnen worden geïnstalleerd in werkbladen die gemaakt zijn van de volgende materialen:

  • Steen
  • Glas
  • Composiet
  • Roestvrij stalen werkblad

Een onderbouwspoeltafel kan worden gebruikt met werkbladen gemaakt van natuursteen, glas of composietmaterialen. Het kan alleen worden gecombineerd met dichte, doorlopende materialen. Kies niet voor deze installatiemethode als uw werkblad van hout of houten composietmateriaal is gemaakt. Het is bijna onmogelijk om dat af te dichten zodat er geen water in het materiaal zou komen. Dat zou resulteren in een opgezwollen, geruïneerd werkblad. Niemand wil dat.