Vlakbouwspoeltafels:

Voor diegenen die van onderhoudsvriendelijk modern design houden

Man en vrouw aan een vlakbouwspoeltafel

Hij blinkt uit elke hoek. Zelfs jaren later. Broodkruimels op het werkblad. Hoewel u een grote snijplank gebruikt voor het snijden van uw brood, verkruimelen sommige kleine stukjes brood altijd in het rond. Ze verstoppen zich graag in de fijne spleet aan de rand van de spoeltafel en kunnen daar in het ergste geval gaan schimmelen. Het is moeilijk om die kleine kruimels er weer uit te krijgen. Panikeert u bij de gedachte wat er te zien zou kunnen zijn als u de spoeltafel na tientallen jaren gebruik zou demonteren? Er bestaat een andere manier.

Een vlakbouwspoeltafel zorgt ervoor dat u kruimels eenvoudig met een doek in de spoeltafel kunt vegen. Er hangt hier niets meer rond. Niets rot weg of schimmelt. Hij blijft hygiënisch schoon en ongerept. Als hij zou kunnen spreken, zou uw Roestvrij stalen, Silgranit of Keramische spoeltafel het uitschreeuwen van vreugde.

Vlakbouwspoeltafels zijn:

Een vlakbouwspoeltafel:

 • is op gelijk niveau met het werkblad
 • is gemakkelijk af te vegen
 • laat er geen kruimels aan kleven
 • past in het totale design
 • bestaat uit Roestvrij staal, Keramiek of Silgranit

Waardeert u design en functionaliteit? Dan is een vlakbouwspoeltafel geïntegreerd in het werkblad de beste installatiemethode voor uw keuken.

Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en onberispelijk

Veeg uw werkblad af en wees gerust dat er geen kruimels of etensresten achterblijven. Er kunnen geen bacteriën of ziektekiemen onder de spoeltafelrand terechtkomen. Het is niet nodig om met een wattenstaafje rond de rand van de spoeltafel te gaan.
Een vlakbouwspoeltafel zal geen fijne zwarte lijn rond de spoelbak hebben. Kruimels, spoelwater of stof kunnen zich niet opstapelen. Ze kunnen van het werkblad in de spoeltafel worden geveegd, zachtjes als een veer. Gewoon afvegen met een zachte doek. Klaar. Dit laat hem proper, glanzend en mooi achter.

BLANCO AXIA III

Zowel behaaglijk op esthetisch vlak als praktisch

Modern minimalisme. Vlakke oppervlakken zien er elegant en groter uit. Er zijn geen randen om de harmonieuze look te verstoren. De kasten zijn zonder handvaten. Bevalt het geluid u? De keuze voor een vlakbouwspoeltafel. Breng design, esthetische aantrekkingskracht en functionaliteit samen.

 • De spoeltafel en het werkblad gaan in elkaar over, waardoor een exclusieve, chique look ontstaat. En u krijgt daarnaast meer werkbladruimte. Voeg speciale snijplanken aan de spoeltafel toe. Voilà! Snijd wortelen, koolraap, prei of brood in de spoeltafel zelf. Resten en kruimels zullen in de spoelbak vallen.
BLANCO AXIA III

Professioneel gemaakt, standvastig veilig

Hij ligt daar rustig en veilig. Stevig geïntegreerd in het werkblad. Juist zoals het hoort. Kies voor een professionele installatie. Laat uw nieuwe spoeltafel door een professional inbouwen, of het nu gaat om een Keramische, Granieten of Roestvrijstalen spoeltafel. Vlakbouwinstallatie is beschikbaar voor alle spoeltafel materialen.

In de volgende video tonen we u hoe uw installateur uw spoeltafel zal installeren

BLANCO@Youtube
play

Welke werkbladen laten vlakbouwinstallatie toe?

Kijk uit naar jaren van plezier met uw spoeltafel en werkblad. Gaat u voor een vlakbouwinstallatie? Dan mag u niet kiezen voor houten of gelamineerde werkbladen. U weet dat het logisch klinkt. Water doet zijn ding. Als u een spaanplaat in de regen laat liggen, zal ze opzwellen als watten. Dat is een probleem. En het kan vermeden worden. Andere materialen laten geen water binnen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Daarom adviseren wij voor een vlakbouwinstallatie werkbladen die van de volgende materialen gemaakt zijn:

 • Graniet
 • Kunststeen
 • Glaskeramiek
 • Glas
 • Minerale materialen