SILGRANIT® zwart

Spoeltafels en -bakken in zwart, markant keukendesign.

AXIA III XL 6 S in SILGRANIT zwart

Alle Silgranit® spoeltafels en een select assortiment mengkranen van BLANCO vallen op met een schakering die tal van nieuwe mogelijkheden biedt op het vlak van keukendesign: BLANCO voegt nu zwart met een betoverende kleurdiepte toe aan haar breed Silgranit kleurengamma. Hiertoe heeft de kleurexpert een volledig nieuw proces ontwikkeld dat puur, diep zwart met een blijvend elegante vibe garandeert. Met zijn nieuw zwart oppervlak opent het volledige Silgranit productassortiment een nieuwe wereld van creativiteit in keukendesign.

Silgranit zwart is een echte blikvanger en een opvallende verschijning.Door zijn sterke persoonlijkheid is Silgranit zwart een echte blikvanger en een opvallende verschijning. Hij is ook een echte teamspeler, die prachtig samenwerkt met alle werkbladen, onderkasten en andere keukenelementen. Afhankelijk van uw smaak kan hij worden afgestemd op elementen van dezelfde kleur voor een harmonieuze look, of worden gecombineerd met keukenapparaten met een lichte kleur voor een spectaculair sterk contrasterend effect.

Mengkraan BLANCO LINEE-S
Dit zorgt ervoor dat ze een absolute aanrader is om elk gewenst designeffect te bereiken: Silgranit spoeltafels en spoelbakken in het zwart kunnen uw eigen interieurstijl als een apart gegeven uitdrukken, of een gevoel van elegante perfectie creëren in combinatie met een bijpassende zwarte Silgranit-Look mengkraan.

Dankzij de rustgevende diepte laat het nieuwe zwart van BLANCO veel ruimte voor het creëren van een unieke totaalindruk door ze te combineren met stoelen, tafels, vazen, verlichting, foto's en meer. Ook kleurrijke accessoires zien er bijzonder markant uit. Wat u ook kiest, Silgranit zwart is het bewijs van de unieke kleurexpertise van BLANCO, waardoor u sterke accenten kunt leggen – of een indrukwekkend totaalbeeld kunt creëren.

Silgranit zwart laat veel ruimte voor het creëren van een unieke totaalindruk.

Verscheidenheid in keukendesign – voor sterke persoonlijkheden.

Met Silgranit antraciet biedt BLANCO een fascinerende kleur die het spannende, levendige oppervlak van granieten werkbladen in zich opneemt en de look tot in de perfectie weerspiegelt. Maar voor die gevallen waarin een ongebruikelijk keukendesign vraagt om donkere, meer ingehouden elementen, heeft de kleurexpert een nieuwe nuance in het spel gebracht: Silgranit zwart is de ideale tint voor iedereen die houdt van een fel contrast – of die een ingetogen kleurenpalet wil gebruiken om een bepaald visueel effect te bereiken.

Met zijn rustige elegantie en kalme, rustgevende diepte bereikt het zwart van BLANCO twee indrukwekkende effecten: werkbladen van wit marmer of kwarts zorgen voor een intens contrast met mengkranen en spoeltafels in Silgranit zwart, die steevast smaakvolle accenten aanbrengen die in het oog springen. Ze zijn een opvallende uitdrukking van een sterke persoonlijkheid, die een gevoel van eigenzinnigheid tentoonspreidt.

Werkbladen van wit marmer zorgen voor een intens contrast met spoeltafels in Silgranit zwart
Werkbladen van wit marmer zorgen voor een intens contrast met spoeltafels in Silgranit zwart

Mengkranen en spoeltafels in het nieuwe Silgranit zwart nestelen zich perfect in donkere werkbladen, zodat ze nog meer een mysterieuze aantrekkingskracht uitoefenen. Een ingehouden stijl heeft er nog nooit zo stijlvol en ongedwongen uitgezien als hier. Silgranit zwart opent zo verbazingwekkende nieuwe designmogelijkheden voor keukens. En dan is er nog het feit dat ze perfect past bij het fluweelzachte Silgranit materiaal, met zijn fijnmazige oppervlak, dat heerlijk aanvoelt.

Diepzwart met de exclusieve voordelen van Silgranit

Silgranit zwart is "het gewilde zwart voor de keuken", met alle voordelen van het onvergelijkbare Silgranit materiaal van BLANCO: extreem krasbestendig, hittebestendig en bestand tegen zuren en scheuren. Zo blijft het sierlijke zwart van BLANCO gedurende lange tijd onberispelijk, ondanks het dagelijkse gebruik in de keuken. Bovendien heeft de premiumfabrikant de samenstelling van Silgranit consistent ontwikkeld.

Wilt u meer weten over spoeltafels in Silgranit? Zie hier voor veel meer dingen die de moeite waard zijn om te weten over onze Silgranit spoeltafels.