NAYA

Functionele spoelbakken voor aangename keukens

NAYA - Functionele spoelbakken voor aangename keukens
NAYA - Functionele spoelbakken voor aangename keukens
NAYA - Functionele spoelbakken voor aangename keukens
Een uitnodigend ontwerp met strakke lijnen, royale vormen en robuust materiaal is geschikt voor hedendaagse, drukke keukens. Daarom is de NAYA-reeks van BLANCO waarschijnlijk zo populair in moderne keukens in veel woningen. De eenvoud doet denken aan moderne en Scandinavische stijlen, maar dankzij de mooie en praktische details vindt u deze reeks nu in bijna alle stijlcategorieën.
BLANCO NAYA 45 SG white

Gemak door strakke lijnen en maatwerk.

De ongecompliceerde vorm creëert meer dan alleen een uitnodigende keukensfeer. Schoonmaken wordt kinderspel dankzij de afgeronde hoeken en de doorlopende rand, die uw werkblad ook beschermt tegen waterspatten. En omdat de kleine, middelgrote en grote spoelbakken flexibel aanpasbaar zijn, geniet u van ongezien gebruiksgemak. Samen met uw favoriete accessoires, bijpassende mengkranen en een afvalsysteem in de kast voldoet een op maat gemaakte BLANCO UNIT met centraal een NAYA-spoelbak precies aan uw behoeften, vooral met onze nieuwe, uitgebreide NAYA-reeks met kleinere spoelbakken voor compacte en kleine keukens.

BLANCO NAYA 6 SG White

Ruimte om comfortabel te genieten

BLANCO ontwierp de NAYA-reeks om zowel uitnodigend als strak te ogen, met voldoende ruimte om eten en drinken te bereiden of zelfs om samen af te wassen met familie en vrienden, terwijl u ook al uw kookgerei kunt opbergen. Het materiaal biedt uw keuken nog meer comfort: slijtvast Silgranit is een fluweelachtig, eenvoudig te reinigen oppervlak dat ook robuust genoeg is om jaren mee te gaan. Creëer meer ruimte – en meer sfeer – in het hart van uw keuken met NAYA-spoelbakken.

Hoe zal uw NAYA eruitzien?

Terug naar het overzicht