Bijpassende spoeltafelaccessoires

Keukentaken sneller en gemakkelijker maken

Met Top-Rails kunt u de ruimte boven uw spoeltafel gebruiken.
Bijpassende spoeltafelaccessoires - praktisch en goed om naar te kijken
Spoeltafelaccessoires maken het mogelijk om zelfs de ruimte boven uw spoelbak te gebruiken
Snijd fruit op de praktische, slipvrije snijplank
De flexibele snijplank maakt het gemakkelijk om fruit te verplaatsen en te schikken

Messen klaar! Snijplanken en flexibele snijondersteuning

Iedereen in het gezin wordt aangetrokken door de keuken. Hier ziet u hoe u ervoor zorgt dat iedereen mee is. U zou de gewoonte kunnen hebben om uw kleintjes helemaal alleen appels te laten snijden voor een fruitsalade. Maar u gaat ze waarschijnlijk wel in de gaten houden als ze glazen afwassen. De flexibele snijondersteuning op een anti-slipsnijplank zorgt ervoor dat het veilig blijft. De bijpassende spoeltafelaccessoires zorgen ervoor dat er niets wegglijdt, waardoor uw spoeltafel en uw zenuwen worden gespaard.

De universele snijplank van BLANCO in aantrekkelijk, warm, massief beukenhout of kunststof is het perfecte spoeltafelaccessoire, omdat het goed bij uw spoeltafel past. Niet wiebelen, niet uitglijden. Zelfs kinderen zullen geen probleem hebben om fruit en groenten in kleine stukjes te snijden. Perfect veilig. De flexibele snijondersteuning maakt het nog gemakkelijker. Niet uitglijden, geen krassen. Uw mes zal langer scherp blijven. En dat is niet alles: als u het eenmaal gebruikt heeft, kunt u de snijondersteuning gewoon in de vaatwasser plaatsen om die schoon te maken. Kijk scherp! Weer sprankelend schoon.

De universele snijplank van BLANCO is een nuttig accessoire voor de spoeltafel.

Om de ruimte boven de spoeltafel optimaal te benutten, kunt u vaak gebruikmaken van andere spoeltafelaccessoires, zoals oplegbare geperforeerde spoelbakken of de beweegbare Top-Rails. Zelfs in kleine keukens kan dat zorgen voor extra werkoppervlakken om groenten te laten afdruipen.

Met de juiste spoeltafelaccessoires kunt u het volledige potentieel van uw spoeltafel benutten.

Wist u dat we 60 procent van onze tijd in de keuken aan de spoeltafel doorbrengen? Ingrediënten bereiden duurt vaak langer dan het eigenlijke koken. Kunt u tijd vrijmaken? Als u de dingen goed plant, kunt u het meeste uit elke beweging halen. Laat de kerstomaten uitlekken in het hoekvormig inzetbakje van uw spoeltafel terwijl u de peterselie hakt.

Hang het op en u bent klaar om te beginnen

Vermijd onnodig heen en weer gaan en verbeter uw workflow. Met dat in gedachten hebben we uw spoeltafel geoptimaliseerd. Waar moet u de spons leggen? Steek hem gewoon in het inzetbakje die als een puzzelstukje in de hoek van de spoeltafel is aangebracht. Wilt u liever een langwerpig compartiment dat de hele breedte van de spoeltafel beslaat? Willen we dat niet allemaal? Bevestig het gewoon.

Onbeperkt gebruik – voor gerechten en het bereiden van lekker eten

Wilt u liever zelf grote kommen, potten en wijnglazen afwassen? Plaats ze vervolgens op een speciale afdruipplaat om uit te lekken. Dergelijke accessoires bieden een nuttige hulp bij de dagelijkse keukentaken, met name in kleine keukens met een spoeltafel maar zonder verlek. Het water loopt gemakkelijk weg in de buitenste groef. Maak uw servies, glazen en de keuken sprankelend schoon.

De BLANCO afdruipplaat, speciaal ontworpen voor kleine keukens

U kunt de afvoer van uw spoeltafel eenvoudig openen en sluiten met de juiste afstandsbediening

Vaak onderschat en weinig opgemerkt. Hoe belangrijk de afvoer en de korfplug ook zijn, er wordt zelden mee rekening gehouden bij de keuze van een spoeltafel. Ook zij worden geleverd met spoeltafelaccessoires die uw dagelijkse keukentaken dat tikkeltje makkelijker kunnen maken.

Beter gedraaid dan verstopt

Een korfplug is nu een standaard onderdeel van de moderne keukenspoeltafel, in tegenstelling tot een ouderwetse plug. Op de bodem van de spoelbak bijvoorbeeld past het BLANCO InFino afloopsysteem harmonieus in het totaalbeeld. Geen hoeken, geen randen, geen voegen. De overgang tussen de afloop en het spoelbakmateriaal ziet er bijna naadloos uit. Het werkt even goed in Keramiek, Silgranit of Roestvrij staal. Perfect geïntegreerd.

De afloopbediening naast het korfventiel opent als bij toverslag de afvoerfilter.

Houd uw handen droog bij het laten wegstromen van het water dankzij de automatische afloopbediening.

Hij is een beetje glad, dat klopt. Klinkt als iets waar u vertrouwd mee bent? Na het afwassen moet u met uw hand in het vuile water reiken om de plug uit de spoelbak te trekken en het water te laten wegvloeien. Maar het hoeft niet zo te zijn. De afloopbediening naast het korfventiel opent als bij toverslag de afvoerfilter. Gewoon draaien of indrukken. Of geef het een zacht tikje. Als u het überhaupt moet aanraken. Sensoren regelen het openen en sluiten van de afvoer. Super! Dat houdt uw vingers proper en zorgt voor hygiëne.

Bediening met een druk op de knop

U kunt uw spoeltafel ook met een drukknop installeren. Eenvoudig, betrouwbaar en nauwkeurig. Het vlakke design van de Pop up control stoort het perfect gecoördineerde samenspel tussen keukenstijl en spoeltafelruimte niet, terwijl de handige keukenhulpmiddelen uw vingers drooghouden.

Elegante spoeltafelaccessoires – BLANCO afloopbediening met drukknop

• Moderne sensorelektronica met blauwe lichtring

• Duurzaam, hoogwaardig roestvrij staal

• Elegant, vlak design

• Werkt ook met natte vingers of wanneer u handschoenen draagt

• Laag stroomverbruik en onderhoudsvriendelijk

• Voor het BLANCO InFino afloopsysteem

De slimste afloopbediening

Denkt u aan iets geavanceerders en wilt u uw spoelbak upgraden om te passen bij de slimme oplossingen in uw hightechkeuken? We hebben precies datgene ontwikkeld wat u nodig heeft in de vorm van de elegante SensorControl Blue, die u de mogelijkheid biedt om uw afvoer als bij toverslag te openen en te sluiten. Draai, druk of tik er zachtjes tegen. Bent u net klaar met het spoelen van wat kersen en wilt u ze laten uitlekken? Natte vingers zijn geen probleem, want u kunt de afvoer vanop afstand bedienen. U hoeft de sensor nauwelijks aan te raken. Plaats uw vinger voorzichtig en zachtjes op het oppervlak van de sensor en de zeef zal openen of sluiten.

BLANCO SensorControl Blue levert een slimme oplossing voor uw hightechkeuken