CLARON Durinox

Uniek materiaal. Perfect design.

CLARON spoelbakken in roestvrij staal Durinox

De elegante, zuivere CLARON Durinox spoelbakken zijn een indrukwekkende combinatie van een strak design en functionaliteit. Exclusief design komt hier samen met de fluweelzachte, matte look en het prachtige gladde gevoel van het innovatieve Durinox roestvrij staal. De stijlvolle spoelbakken met een high-tech SteelArt afwerking zijn het resultaat van tientallen jaren expertise in roestvrij staal. Het succesvolle CLARON-design heeft strakke rondingen en een ongewoon diepe bak, terwijl het extreem bestendige en onderhoudsvriendelijke roestvrij staal Durinox extra functionaliteit toevoegt. De opmerkelijk homogene oppervlaktestructuur van de spoelbak straalt een tijdloze rust uit.

Fascinerend roestvrij staal. De CLARON spoelbakken zijn nu ook verkrijgbaar in Durinox
play
Robuuster en beter bestand tegen krassen en vingerafdrukken

Stevig materiaal. Onderhoudsvriendelijk.

SteelArt heeft de eigenschappen van roestvrij staal geherdefinieerd met BLANCO Durinox. Durinox is zeer bestendig tegen krassen en vingerafdrukken. Dankzij de speciale oppervlaktestructuur is Durinox roestvrij staal makkelijker te reinigen en te onderhouden in de keuken.

Meer over Durinox
Pure elegantie

Uiterst elegant.

Het elegante, zuivere design van de CLARON spoelbakken wordt gekenmerkt door hun karakteristieke 10 millimeter hoekradii. Met zijn fluweelachtig-matte look en aangenaam warme uitstraling zijn de spoelbakken verkrijgbaar in verschillende modellen en in verschillende installatiemogelijkheden.

Met het onderhoudsvriendelijke InFino-afloopsysteem

Optimaal uitgerust

Alle Durinox spoelbakmodellen – met of zonder geïntegreerde kraanrand – zijn uitgerust met het elegante en onderhoudsvriendelijke InFino afloopsysteem.

De verborgen C-overloop met Durinox-oppervlak past harmonieus bij het design van de CLARON Durinox spoelbak.