Afvalsystemen voor onderkasten met draaideuren

BLANCO BOTTON Pro und BLANCO SINGOLO - de geschikte oplossing voor de onderkast

Onderkasten met draaideuren komen voor in vele keukens - en ook hier is een comfortabele afvalscheiding belangrijk. Doordachte functionaliteit, een aantrekkelijk ontwerp en eenvoudige montage zorgen ervoor dat de BLANCO BOTTON Pro afvalsystemen opvallen. Eveneens bewijst de compacte afvalbak BLANCO SINGOLO zich als een praktische hulp voor uw keuken.

BLANCO BOTTON Pro

BLANCO BOTTON Pro

Comfortabel. Stabiel. Eenvoudig te installeren.

Het afvalsysteem BLANCO BOTTON Pro biedt professionele oplossingen voor onderkasten met draaideuren. Het programma omvat 4 modellen – voor kasten met een breedte van 45 resp. 60 cm – om naar keuze automatisch resp. manueel uit te trekken. Het stabiele afvalsysteem wordt op de bodem van de onderkast gemonteerd.

De onderhoudsvriendelijke emmers zijn uitgerust met ergonomische grepen en bieden afhankelijk van de breedte van de onderkast een afvalvolume van 26 l resp. 39 l.

BLANCO BOTTON Pro

Optioneel verkrijgbaar met automatische opening.

BLANCO BOTTON Pro

Gebruiksvriendelijke emmer met ergonomische greep.

BLANCO

Soepel volledig uittrekbare kogellader.BLANCO SINGOLO


BLANCO SINGOLO

Compact. Praktisch. Eenvoudig te installeren.

De praktische afvalemmer BLANCO SINGOLO aan de kastdeur biedt een goed compromis wanneer de ruimte in de onderkast al wordt beperkt door andere elementen zoals bijvoorbeeld een boiler. Bovendien biedt het afneembare deksel een handige opslag voor kleine voorwerpen zoals sponsjes, borstels, enz.. De BLANCO SINGOLO is beschikbaar voor montage in onderkasten van 45 cm.

BLANCO SINGOLO

Zwaait comfortabel open met de kastdeur.

BLANCO SINGOLO

Eenvoudig naar boven uitneembare emmer met 14 liter inhoud.

BLANCO SINGOLO

Afneembaar deksel geschikt om kleine voorwerpen zoals sponsjes, borstels, enz. op te leggen.